Aanbevelingen

Een greep uit de aanbevelingen vanuit de boekhoudkundige samenwerkingen in de afgelopen jaren, trots!

Hanneke Meier Fotografie
“Midden vorig jaar maakte ik de keuze om van boekhouder te wisselen voor mijn inkomstenbelasting en ik kwam al snel bij Fandy terecht. Het voorgaande jaar was net afgesloten dus ik dacht dat we elkaar pas weer later zouden spreken. Maar niets is minder waar: ik kan altijd met vragen bij hem terecht, die hij vrijwel direct beantwoordt, zelfs in het weekend als ik met mijn kwartaalaangifte bezig ben. Erg fijn dat hij weet dat een ZZP-er niet alleen tijdens de kantooruren bezig is met de administratie!
Fandy denkt met me mee en stuurt me regelmatig handige informatie toe over belastingen en dergelijke die bij mijn situatie past. Zijn flexibiliteit èn het feit dat hij altijd meedenkt zorgen er nu al voor dat ik dik tevreden ben!”

“Erg fijn dat hij weet dat een ZZP-er niet alleen tijdens de kantooruren bezig is met de administratie!”

Eline Visscher Fotografie
” noem ik Fandy wel eens FANdy. Ik gok zomaar dat Fandy veel fans heeft, ik ken namelijk niemand anders in zijn branche die met zoveel enthousiasme en gedrevenheid werkt als Fandy. Geen enkele vraag is te gek en hij duikt in elk probleem dat je hem voorlegt. Met humor, passie en vakkennis helpt hij je door alle aangiften heen. Hij is elke cent waard en verdient zichzelf ook nog eens terug. Zéker een aanrader!”

Olivier & Dagmara
“Fandy is een vriendelijk, spontaan en aardig persoon. Hij gaat met zijn tijd mee (alles digitaal, via bijvoorbeeld dropbox) en zorgt voor antwoorden op al je vragen. Daarnaast heeft hij humor en is hij ook erg meegaand. Kortom: we zijn heel erg blij dat hij voor ons zowel privé als zakelijk de boekhouding verzorgt, dit scheelt ons veel stress en onzekerheid. We kunnen hem van harte bij iedereen aanbevelen!”

“Geen enkele vraag is te gek en hij duikt in elk probleem dat je hem voorlegt.”

Peter
“Over Fandy ben ik super tevreden. Heel precies en stipt. Goed geordend en goede communicatie!”

 

Daarnaast ben ik overspoeld door mensen die graag een positieve ervaring willen delen.
Om mijn ego te beteugelen, heb ik die voor mezelf een speciaal plekje gegeven buiten de website om. (alles geprint en gebruikt als behang op mijn kantoorwand ;-))
Wie weet eens/ooit op mijn nieuwe website. (eerste stappen zijn gemaakt)
Last but definitely not least: ik ben heel dankbaar hiervoor!