Cooper, onze kantoorhond, is een beetje van slag. De blauwe brief verdwijnt! De Belastingdienst gaat over naar het verzenden per digitale post. Zorg dat je je berichteninbox goed hebt ingericht. Voor Cooper gaan we op zoek naar andere werkzaamheden. Komt goed!

Hoe aan te melden voor de digitale blauwe brief:
http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/campagnes/landingspaginas/prive/digitale_post/

 

Schermafbeelding 2016-01-24 om 20.47.29

Aanbieding! #nieuweklant #verwijzen

Compleet-pakket-klanten krijgen 25% korting op een BTW-aangifte of BTW-jaarcontrole.

Als je bij ons een nieuwe klant aandraagt voor de IB, dan ontvang je 25% korting op de nota voor de BTW-werkzaamheden (of kwartaal of eindejaarscontrole).

In ieder geval gelden hierbij een paar (logische) voorwaarden:

– De nieuwe klant moet eerst diensten hebben afgenomen; Tenminste een IB-aangifte of jaarpakket BTW.
– De aanbieding geldt niet met terugwerkende kracht, maar pas vanaf 04-12-2015
– Per nieuwe klant kan slechts één persoon de korting claimen. Heeft de nieuwe klant onze naam van meerdere personen getipt gekregen? Dan mag de nieuwe klant ons één naam doorgeven die de korting zal krijgen.

Ben je tevreden over de diensten van Fandy.nl ? Laat het je collega’s weten! Zegt het voort. Wie weet zoeken zij ook nog wel een boekhouder die goed met ze meedenkt en die spreekt in duidelijke en begrijpelijke taal.
Stuur ons een mailtje als je een nieuwe klant voor ons hebt of zorg dat de nieuwe klant jouw naam vermeld als hij of zij een aanvraag doet. Wij zorgen dat dit dan wordt verrekend op jouw volgende factuur.